3x de rol van collageen

Beauty

Over collageen valt een hele hoop te vertellen. Huid, haar, nagels; het komt allemaal voorbij. In dit blog lees je meer over de rol van collageen en de verschillende doelen. Read on!

Type collageen

Voordat we verdergaan… Er bestaan verschillende type collageen. Zo heb je type I, type II en type III.

 • Type I komt het meest voor in ons lichaam en is vooral aanwezig in onze huid, haar, nagels, tanden botten en pezen.
 • Type II vinden we vooral terug in bindweefsel.
 • Type III vinden we hoofdzakelijk terug in spieren, organen en bloedvaten.

De YOS Inner Beauty bevat collageen type I, omdat we met het beauty supplement vooral focussen op een stralende huid, mooie nagels en sterk haar.

 

 1. Collageen & huid

Collageen is van belang om je huid stevig en soepel te houden. Helaas maakt ons lichaam al vanaf het 25e levensjaar minder collageen aan. Hierdoor wordt de huid minder elastisch, wat leidt tot rimpels en fijne lijntjes. Vooral bij het ouder worden kan een collageen supplement van toegevoegde waarde zijn en helpt het het verouderingsproces van de huid te vertragen.

In het Inner Beauty supplement vind je ook vitamine C. Deze vitamine heeft een gunstige invloed op de opname van collageen. Ook is vitamine C een antioxidant die o.a. je huid helpt beschermen tegen UV straling.

 

 1. Collageen & haar

We hebben naast een Collageen supplement ook nog een speciaal Happy Hair product ontwikkeld. Deze focust zich, zoals de naam al verklapt, vooral op haren. Happy Hair en Inner Beauty (collageen ) zijn goed te combineren. Collageen speelt namelijk een grote rol bij het aanmaken van haarzakjes en door collageen herstellen haarzakjes sneller. Beide producten zitten samen met de YOS Antioxidant én een gratis YOS Bottle in het Beauty Essentials pakket.

 

 1. Collageen & nagels

We zijn nog niet klaar hoor. Collageen is belangrijker dan je misschien in eerste instantie dacht. Want zeg nou zelf; er is niks zo vervelend als nagels die snel scheuren en die irritante haakjes. Bij een consequente inname van collageen groeien je nagels sneller en verlaag je de kans op nagelbreuken. Het zorgt er namelijk voor dat je nagels sterker worden.

Win-win-win dus.

Collageen supplement YOS Health

Inner Beauty

 24,95

Vanaf het 25e levensjaar neemt bij de meeste mensen de natuurlijke collageen productie af. Hierdoor ontstaan er langzaam rimpels en verzwakt de huid. YOS Inner Beauty bestaat uit collageenpeptiden en verschillende vitamines voor een natuurlijke huidverjonging van binnenuit!

Inhoud: 60 stuks – genoeg voor 1 á 2 maanden

 • Hoogwaardige ingrediënten

  Onze supplementen bestaan alleen uit de beste ingrediënten, we willen tenslotte niks dan het beste voor jouw lichaam. De basis van onze Inner Beauty formule bestaat uit Collageenpeptiden en verschillende vitamines die ervoor zorgen dat jouw huid jong van binnenuit blijft!

 • Wat is het effect?

  Collageen is misschien wel het populairste supplement op de markt. Zo merkt een ruime meerderheid van de vrouwen die collageen inneemt een duidelijk verschil na drie maanden. Dit verschil zit hem in de stevigheid van de huid, nagels en het haar.

 • Één tot twee tablet(ten) per dag

  Het aanbeloven gebruik is één tot twee tablet(ten) per dag, een kleine moeite dus.