Biotine, wel of geen effect op lang, glanzend en gezond haar?

Beauty
Rood haar, informatie over biotine

Je kent het wel: anno 2021 zie je continu advertenties, reclames en influencers voorbij komen die een haarmiddel promoten in de vorm van voedingssupplementen. Allen hebben ze het over één ingrediënt, namelijk biotine. In deze blog gaan we dieper in op de werking van biotine, waarom dit ingrediënt steeds bekender wordt en of het ook daadwerkelijk effect heeft zoals men beweerd.

Wat is biotine?

Voordat we je gaan vertellen wat biotine wel is, willen we alvast duidelijk maken dat biotine in ieder geval geen wondermiddel is dat in één keer alle issues bij je wegneemt. Maar wat is het dan wel?

Sinds jaar en dag zijn wetenschappers aan het onderzoeken of biotine nou daadwerkelijk helpt. Zo zijn er studies die hebben onderzocht dat het wel degelijk een gunstig effect heeft voor je haar, waarbij het niet uit maakt welk type haar je nou daadwerkelijk hebt.

Biotine draagt bij aan normale haargroei en wordt om precies te zijn ook wel vitamine B8 genoemd.

Biotine

Biotine is goed voor je haren en voor het behoud van glanzend haar. Bovendien houdt het je haren sterk.

Heeft biotine dus wel of geen effect op mijn haargroei?

Ja zeker, biotine heeft wel degelijk bij aan je normale haargroei en is geschikt voor ieder type haar, lang, kort, krullend of stijl. Wel is het belangrijk dat de juiste hoeveelheid wordt gebruikt, bijvoorbeeld in een voedingssupplement. Daarnaast spelen ook andere stoffen een rol, zoals koper, seleen en zink. Dankzij wetenschappelijk onderbouwde studies én de inzichten van verschillende haar- en supplementspecialisten zijn wij dan ook tot de samenstelling van YOS Happy Hair gekomen.

YOS Supplement Haar Complex

Happy Hair

 24,95

Met het YOS Happy Hair supplement verzorg je je haar van binnenuit, voor mooi, lang, sterk én glanzend haar.

Als je haar maar goed zit, kort, lang, krullend of stijl: sterk en glanzend haar staat iedereen het mooist. Met de biotine die in het YOS Happy Hair supplement zit onderhoud je de conditie van je haar, blijft je haar sterk en glanzen!

Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijke onderbouwing voedt YOS Happy Hair je haar om er op je best uit te zien.

  • Hoogwaardige ingrediënten

    Onze supplementen bestaan alleen uit de beste ingrediënten. Nothing but the best for you! De basis van onze Happy Hair formule bestaat uit Biotine, ook wel vitamine B8 genoemd. Dankzij Biotine blijft je haar sterk, lang en glanzend.

  • Wat is het effect?

    Haar supplementen zijn anno 2022 niet meer weg te denken! Wij raden dan ook aan om YOS Happy Hair minimaal drie maanden te gebruiken, waarbij je na één maand het eerste effect al begint te zien in de volheid en glans van je haar!

  • Slechts één tablet per dag!

    Het aanbeloven gebruik is slechts één tablet per dag, een kleine moeite dus én zo heb je genoeg voor twee maanden!