YOS Ambassadeur Monica Geuze aan het woord!

Beauty
Monica Geuze X YOS Health

Tot een half jaar geleden slikte ikzelf (26) geen supplementen en ik miste het ook nooit in het dagelijkse leven.

Wanneer ik voelde dat ik verkouden werd nam ik een bruistablet en dat was het wel zo’n beetje. Sinds de coronacrisis ben ik me meer gaan focussen op gezondheid (beweging & voeding) en daardoor kwam ik steeds vaker in aanraking met het gebruik van supplementen.

Nadat ik me steeds meer ben gaan verdiepen in het gebruik van supplementen, de werking ervan en vooral de voordelen ervan kwam het idee van YOS supplements tot stand.

Met een team van specialisten hebben we de perfecte combo’s aan supplementen speciaal voor alle soorten vrouwen weten te ontwikkelen en daar ben ik onwijs trots op!

De wereld van supplementen kan overweldigend zijn, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we een aantal pakketten gemaakt met exact de juiste combo’s.

Waar ik het gebruik van supplementen eerder nooit zou missen zijn ze nu onmisbaar in mijn dagelijkse routine. Met YOS supplements, willen we het aantrekkelijker maken voor vrouwen om premium supplementen te slikken door ze in een leuk jasje te steken.