YOS X Fittergy

Nothing but the best for your body

Na de lancering van de YOS Bottle werd al snel duidelijk dat de fles niet alleen erg geliefd is bij medicijngebruikers maar ook ideaal is voor het innemen van supplementen. Het flesje met pillendoos hadden we al dus waarom niet ook zorgen voor de inhoud?!

Maar hoe zit dat nu eigenlijk met al die vitaminen en mineralen? Daar hebben we specialisten voor nodig. Na een lange zoektocht naar de ideale partner heeft YOS de handen ineengeslagen met het Rotterdams gerenommeerde bedrijf Fittergy om het project vorm te geven. Alle checkboxen werden afgevinkt: eigen productie in Nederland, advies van specialisten en de mogelijkheid om samen een nieuwe formule te ontwikkelen voor een uniek supplement.

YOS

Waarom Fittergy?

Het Rotterdamse bedrijf Fittergy (onderdeel van EHF-Group) heeft ruim 20 jaar ervaring in het samenstellen, produceren en assembleren van vitaminen, mineralen en allerlei andere supplementen. In onze zoektocht voor de YOS Vitaminelijn waren betrouwbaarheid, duurzaamheid en specialisme de drie “key” punten waaraan onze leverancier moest voldoen. Toen wij voor het eerst kennismaakten met Fittergy waren we direct verkocht. De mooie productiefaciliteit, de inhoudelijke kennis over de supplementen én vooral het nastreven van ons doel: supplementen ontwikkelen aansluitend op de behoeften van het vrouwelijk lichaam.

Na het definitieve akkoord tussen beide partijen heeft Fittergy vanaf dag één het gehele proces in goede banen geleid en kan YOS met een gerust hart haar klanten bedienen. We zijn dan ook erg trots op de samenwerking met zo’n gerenommeerde partner!

Elja van Heteren - Directeur Fittergy Group

Medio april dit jaar (2021) werden wij gevraagd mee te denken over mooie formules voor de vrouw. Wat als een klein project begon wordt nu gelanceerd met een drietal prachtige supplement-pakketten. Gedragen door een daadkrachtig professioneel bedrijf YOS Health.

Wij zijn heel trots onze medewerking te kunnen verlenen en deel uit te mogen maken van deze mooie combinatie.

Fittergy aan het woord

Gezondheid is het belangrijkste dat we hebben. Daarom onderscheidt Fittergy zich door het combineren van wetenschappelijke in-house kennis met het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen om jouw gezondheid te verbeteren. Dit doen we met een eigen team van professionals en productspecialisten. Uniek is dat wij alle voedingssupplementen onder strenge eisen zelf maken in onze eigen productiefaciliteit.

Onze interne projectgroep voor de YOS supplementenlijn bestond uit onze ervaren productiedirecteur Jeroen Janssen. Al meer dan 20 jaar volgt hij de ontwikkelingen van de nieuwste technologieën op het gebied van product development, tabletteren, capsuleren, coaten, afvullen, sachetteren en etiketteren. Ook op het gebied van zgn clean label (gebruik van zo min mogelijk hulp- en vulstoffen) en vegan alternatieven lopen wij voorop.
In samenwerking met medisch bioloog Remco Verkaik en directrice Elja van Heteren een uitgebalanceerd aanbod gecreëerd volgens de laatste inzichten op het gebied van biologische activiteit van voedingsstoffen en aansluiting op de vraag in de markt.

Als vrouw gebruik ik al jaren zelf de nodige suppletie ter preventie en soms ook bij kleine ongemakken. Deze ervaringen, de wetenschappelijke onderbouwingen en de ervaringen van onze klanten en eindgebruikers hebben geresulteerd in een prachtig basisassortiment voor de vrouw. Innerlijke en uiterlijke gezondheid en schoonheid komen hier mooi samen. Juist in deze tijd waarin het ontzettend belangrijk is om voldoende weerstand te bieden tegen tal van externe prikkels is extra suppletie van groot belang.

Samen met YOS is er het afgelopen jaar is heel veel tijd en energie gestoken in het kiezen van de beste ingrediënten voor de vrouw van nu.
Wij voelen ons bevoorrecht dat we hier onze bijdrage aan hebben kunnen leveren.


Elja van Heteren
Directrice Fittergy Group BV