Speciaal voor vrouwen. Hoe zit dat?

Blog
Supplementen voor vrouwen

Het is een onderwerp dat vaak aan bod is gekomen bij het vormgeven van ons merk. We zijn een merk dat zich richt op vrouwen. Alle vrouwen en iedereen die zich vrouw voelt. Maar hoe zit dat nu precies? We leggen het je graag uit!

YOS Supplementen
Supplementen zijn natuurlijk niets nieuws. Maar hoe zie je in een wereld vol verwarrende claims en ingewikkelde formules wat het precies is en of het bij jou past?

Door ons als merk te focussen op vrouwen hopen we die zoektocht naar de juiste vitamines en mineralen gemakkelijker te maken. In ieder geval voor een grote groep mensen. Diverse producten zijn qua dosering afgestemd op de voorkeuren van vrouwen. Deze samenstellingen zijn ontstaan door ervaring en wetenschappelijke onderbouwingen. Ieder persoon mag en kan (zie per product minimale leeftijd) onze supplementen slikken, maar als merk hebben we ons bij het ontwikkelen van de producten gefocust op de behoeften van het vrouwelijk lichaam.

Een voorbeeld met vitamine C
Vaak kun je kiezen voor vitamines geschikt voor jong en oud, maar de vraag is of deze wel aansluiten bij jouw lichaam en levensfase. Zo heeft iedereen vitamine C nodig. Vitamine C bevordert o.a. ook de opname van ijzer in je bloed. Een laag ijzergehalte komt vaker voor bij meisjes/vrouwen doordat ze bijvoorbeeld tijdens de menstruatie bloedverliezen en dus ook ijzer. Onthoud vooral dat het belangrijk is voor ieder persoon, maar het is een vitamine die met deze uitleg wat extra aandacht mag krijgen bij vrouwen. Uitleg die je in de winkel niet op een verpakking ziet staan omdat het potje gericht is aan iedereen, jong en oud. Zonde toch? Wij bij YOS willen de vrouw graag meer laten weten over bepaalde vitaminen en mineralen en waarom ze belangrijk zijn voor haar lichaam.

En B12 en Omega 3 dan?
Een ander voorbeeld is de samenstelling van onze B12 Complex. Deze heeft een formule met biologische actieve verbindingen van B6, B12 en foliumzuur.

Veel vitaminen werken samen. Dit geldt ook voor B6, B12 en foliumzuur. Vitamine B12 en foliumzuur versterken elkaar. Foliumzuur is naast dat het bijdraagt aan de aanmaak van rode en witte bloedcellen ook belangrijk voor de (vroege) ontwikkeling van een foetus. Veel vrouwen slikken daarom als ze zwanger willen worden of net zwanger zijn extra foliumzuur.

Dan hebben we nog vitamine B6. Deze vitamine is gunstig voor de (eiwit/glycogeen)stofwisseling en reguleert mede de activiteit van hormonen. Samen dragen B6, B12 en foliumzuur bij aan de vorming van rode bloedcellen. Deze actieve vitaminen hoeft je lichaam niet eerst om te zetten. Ze zijn dus meteen beschikbaar.

Kortom: iedereen heeft dagelijks zijn portie vitamientjes nodig. Natuurlijk haal je een deel hiervan uit je voeding, maar dit kan ook zeker met een supplement. Wij helpen de vrouw een handje op weg bij het kiezen van de juiste supplementen. Bij YOS weet je als vrouw dat je goed zit en daar zijn we trots op! Bekijk hier alle producten.

Het design sprak mij al meteen aan, proberen waard dacht ik! En dat was het zeker. Het beoordelen van vitamines is lastig want het zo ongrijpbaar, maar heb zeker het idee dat het zijn werk doet. Ik gebruik nu ruim een maand de Daily Essentials set + de B12!

Sanne (28) ~ Daily Essentials set + B12

De YOS bottle is echt top om je supplementen niet meer te vergeten en de kwaliteit is heel goed! De supplementen zijn heel clean qua ingrediënten en dus van goede kwaliteit. Plus de potjes zien er heel mooi uit. Heel erg blij mee!

Linde (25) ~ Daily Essentials Set + B12 + Collageen

Ik heb een Daily Essentials pakket weggegeven als cadeautje aan mijn vriendin. Was erg leuk, kwaliteit van de supplementen is hoog en de unbox experience is goed! Ze is inmiddels fan!

Jop (29) ~ Daily Essentials

Connect with us!

@yoshealth