Your Organized Supplements

YOS wil een gezond leven voor vrouwen een stukje makkelijker maken en daarom heten we je welkom in onze wereld, waar gezondheid en gemak onze top prioriteit is.

Wij zijn YOS!

YOS staat voor “Your Organized Supplements”. De bedenker van YOS is Joop Opmeer, een jonge, Rotterdamse ondernemer. Hij zag hoe zijn eigen moeder dagelijks worstelde met het tijdig innemen van haar medicijnen en dit soms zelfs geheel oversloeg omdat zij onderweg was. Hierdoor verdiepte Joop zich verder in dit probleem en ontdekte dat het verkeerd innemen van zowel medicatie als supplementen een groeiend probleem is binnen Europa met alle gevolgen van dien.

Niet alleen belemmert het verkeerde medicijn- en supplementgebruik de algehele gezondheid, het kost de maatschappij ook nog veel geld. Mede hierdoor is in 2019 het eerst YOS product gelanceerd: de YOS Bottle.

YOS Bottle

De YOS Bottle is een waterfles en pillendoos in één, speciaal ontwikkeld om het innemen van medicatie en supplementen gemakkelijker te maken. Tijdens de ontwikkeling van de YOS Bottle is vooral gekeken naar gebruiksgemak én duurzaamheid, onder andere door het gehele productieproces in Nederland te laten plaatsvinden.

Sinds de lancering in 2019 ging het hard, zo is de YOS Bottle onder andere te zien geweest in het Nederlandse TV programma Dragons Den en is Rotterdams topondernemer Michel Perridon in het project gestapt. Inmiddels zijn we er trots op dat de YOS Bottle te vinden is ruim 3.000 apotheken binnen Europa – in zeven verschillende landen – en we inmiddels ruim 300.000 tevreden gebruikers hebben!

YOS Supplements

Ondanks het succes in de farmaceutische wereld bleek ook dat vooral veel vrouwen de YOS Bottle gebruiken voor het innemen van vitamines en supplementen. Doordat de inname van supplementen steeds belangrijker is geworden heeft YOS besloten om zich samen met specialisten te focussen op het ontwikkelen van supplementen. Na een lange zoektocht heeft YOS de handen ineengeslagen met het Rotterdams gerenommeerde bedrijf Fittergy om het project vorm te geven.

Na maandenlange ontwikkeling is de YOS vitaminelijn (YOS Nutrition) gelanceerd en streven wij ernaar om gezond leven gemakkelijker, leuker en belangrijker dan ooit te maken!