Your Organized Supplements

YOS wil voor iedereen een gezond leven een stukje makkelijker maken en daarom heten we je welkom in onze wereld, waar gezondheid en gemak onze top prioriteit is.

Wij zijn YOS!

YOS staat voor “Your Organized Supplements”. De bedenker van YOS is Joop Opmeer, een jonge, Rotterdamse ondernemer. Hij zag hoe zijn eigen moeder dagelijks worstelde met het tijdig innemen van haar medicijnen en dit soms zelfs geheel oversloeg omdat zij onderweg was. Hierdoor verdiepte Joop zich verder in dit probleem en ontdekte dat het verkeerd innemen van zowel medicatie als supplementen een groeiend probleem is binnen Europa met alle gevolgen van dien.

Niet alleen belemmert het verkeerde medicijn- en supplementgebruik de algehele gezondheid, het kost de maatschappij ook nog veel geld. Mede hierdoor is in 2019 het eerst YOS product gelanceerd: de YOS Bottle.

YOS Bottle

De YOS Bottle is een waterfles en pillendoos in één, speciaal ontwikkeld om het innemen van medicatie en supplementen gemakkelijker te maken. Tijdens de ontwikkeling van de YOS Bottle is vooral gekeken naar gebruiksgemak én duurzaamheid, onder andere door het gehele productieproces in Nederland te laten plaatsvinden.

Sinds de lancering in 2019 ging het hard, zo is de YOS Bottle onder andere te zien geweest in het Nederlandse TV programma Dragons Den en is Rotterdams topondernemer Michel Perridon in het project gestapt. Inmiddels zijn we er trots op dat de YOS Bottle te vinden is ruim 3.000 apotheken binnen Europa – in zeven verschillende landen – en we inmiddels ruim 300.000 tevreden gebruikers hebben!

Wil je meer lezen over onze handige Bottle?

Bekijk hier!

YOS Pillendoos

Door het grote succes van de YOS Bottle verkopen wij sinds kort ook de YOS Pillendoos los! De Pillendoos heeft ruime compartimenten en stevige sluitingen, waardoor je dagelijks gestructureerd je medicatie kunt innemen. Bovendien is de Pillendoos gemaakt van gerecycled materiaal, wat een grote stap in de duurzame richting is. Dankzij een handige magneet aan de achterkant kun je het waar je maar wilt aan vastklikken. Door het magneetje kun je de Pillendoos aan iedere YOS Bottle bevestigen.

Wil je meer lezen over onze té gekke Pillendoos?

Bekijk hier!